jordgubar

Öppen källkod

Som att slå sig ned bland vänner och njuta av det goda

Med öppen källkod får du del av de bästa lösningarna och hjälp av de mest engagerade och kreativa utvecklarna.

Men varför väljer då inte alla öppen källkod? Förklaringen är ganska enkel men ändå inte självklar.

Affärsmodellen för öppen källkod saknar en hävstång.

För den som väljer öppen källkod är programvaran gratis, man betalar bara för anpassningar, support och underhåll. Att bara ta betalt en(1) gång för samma jobb låter sunt vid en första betraktelse men för den som vill tjäna stora pengar är det dåligt. Att sälja en programvarulicens som inte kostar något många, många gånger är enklare och så har man råd att betala för marknadsföring, vältaliga säljare och dyr representation.

Därför väljer de stora bolagen som regel att marknadsföra slutna produkter och därför är det också många som inte känner till alternativen.

Vi på Altrusoft tycker att vi har en bättre affärsmodell, både för kunderna och för oss. Vi är övertygade om att fler och fler kommer att se fördelarna.

Många av de bästa och mest innovativa IT-lösningarna i världen bygger redan på öppen källkod. Vi verkar och bidrar aktivt inom dessa communities. Det ger oss kompetensen att professionellt använda öppen källkod till våra kunders fördel.

Öppen källkod och öppna standarder innebär inte bara en kostnadsbesparing för dig utan är även en garanti för att slippa fastlåsning till en leverantör och en viss produkt.

Altrusoft eftersträvar alltid att vara utbytbara och att aldrig låsa fast våra kunder. Vi tar enbart betalt för utveckling och förvaltning och aldrig för licenser eller tredjepartsprodukter. Det vi levererar är alltid fritt tillgängligt att bruka,
vidareutveckla, dela med sig av och bygga vidare på – med eller utan vårt deltagande.

Vi är övertygade om att öppna lösningar med optimal kundnytta till lägsta kostnad inte bara frigör resurser utan även stimulerar till nytänkande och utveckling: det ser vi som grunden för både långsiktiga kundrelationer och en sund avkastning.

Vill du träffa oss för ett förutsättningslöst samtal?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Jag heter (obligatoriskt):

Min epost (obligatorisk):

Mitt telefonnummer:

Jag har också följande fundering:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *