Vi söker engagerade systemutvecklare

Vill du vara med och bygga upp ett humant företag där vi värnar om såväl kunder och medarbetare som samhället i stort?

Vi på Altrusoft arbetar företrädesvis med systemlösningar som på ett eller annat vis gör världen lite bättre. Altrusoft växer och vi söker därför engagerade utvecklare som vill ta ansvar genom ett meningsfullt arbete. Det är viktigt för oss att du delar våra grundläggande värderingar och att du känner dig motiverad i arbetet med att utveckla och representera Altrusoft. Vill du vara delaktig i ett växande konsultbolag som lägger stor vikt på kundnytta och värderingar?

Vi söker dig som har ett intresse av att hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet genom att bygga nya och vidareutveckla befintliga systemlösningar. Vi söker systemutvecklare som gillar att samarbeta och som har den flexibilitet som behövs för att fungera i kundprojekt. Du trivs både i interna projekt och i rollen som extern konsult.

Du har erfarenhet som utvecklare från flera olika miljöer. Vi ser gärna att du är på väg att ta, eller redan har tagit, steget in i en självständig roll som t.ex. arkitekt eller mentor. Vi arbetar agilt med språk som Java, Python och Scala. De flesta uppdragen rör webbaserade lösningar som oftast baseras på HTML, CSS och Javascript. Vi använder så långt som möjligt öppen programvara och öppna format. Kunskaper i Linux, Continuous Integration och testdriven utveckling är meriterande.

Vi värdesätter andra erfarenheter än rent tekniska och då såväl framgångar som motgångar. Vi ser gärna att våra medarbetare är engagerade i företagets utveckling och erbjuder därför möjligheten att bli delägare. Inom Altrusoft eftersträvar vi jämställdhet och mångfald och vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Altrusoft är ett medarbetarägt och värderingsstyrt bolag som arbetar med utveckling och drift av IT-lösningar. Vi tillför värde till våra kunder genom att utveckla effektiva IT-lösningar baserade på öppen källkod. Vår vision är att ta fram och leverera innovativa lösningar som förbättrar kundernas verksamhet och samhället i stort. Våra kärnvärden sammanfattas av öppenhet, ömsesidighet, engagemang och nytta i varje steg. Vi tror att våra medarbetare vill kunna fatta egna beslut samtidigt som vi erbjuder hög trygghet och goda utvecklingsmöjligheter. Större delen av våra affärer gör vi med våra prioriterade kunder inom framförallt vårdsektorn och kultursektorn. Vi arbetar både som externa konsulter ute hos kund och i långsiktiga uppdrag som bedrivs på vårt kontor i centrala Stockholm.

Skicka din ansökan med följebrev och meritförteckning till jobb@altrusoft.se.Nyfiken?

Känner du att du delar våra värderingar?
Vill du arbeta med öppen programvara i spännande projekt?
Vad kan ett jobb på Altrusoft ge dig i form av arbetsglädje och personlig utveckling?

Tveka inte att kontakta VD Ola Öhlund om du är nyfiken på att jobba hos oss.
Du når Ola på telefon +46 703 50 14 02.
Du kan även fylla i formuläret nedan.

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Jag heter (obligatorisk):

Min epost (obligatorisk):

Mitt telefonnummer:

Övriga synpunkter